Leven volgens Laura

Lau·ra (v.). 1. Van het leven genietend meisje.

Wie Laura is

Mijn naam heb je waarschijnlijk al uit de titel van deze blog kunnen halen: Laura. Nu iets meer over mij. Ik ben 26 en woon in de buurt van Rotterdam in een appartement met mijn vriend Jouke en onze kater Joey. In 2012 heb ik de studie Pedagogische Wetenschappen aan de Universiteit van Leiden afgerond, met als master Onderwijskunde. Sinds augustus 2013 ben ik aan het werk als Vestigingscoördinator Huiswerkbegeleiding, een hele leuke afwisselende baan waar ik het erg naar mijn zin heb.

Mijn grootste hobby, hoewel je het misschien beter een passie kunt noemen, is lezen en taal. Ik verslind boeken en mijn alsmaar uitdijende boekenkast is hier het beste bewijs van. Ik droom er al zolang ik me kan herinneren van om een echte bibliotheek in huis te hebben, mét trappetje. Misschien in ons volgende huis!

Zoals je al hebt kunnen opmaken uit het feit dat ik een grote rondreis heb gemaakt met Jouke, is reizen ook een grote liefde. Het lijstje van landen en steden die ik nog wil bezoeken wordt alleen maar langer en ik vrees dat een leven te kort zal zijn om dat hele lijstje af te werken. Wat natuurlijk niet betekent dat ik niet ga proberen ;) .

Verder houd ik van lekker eten – ik vind het heerlijk om in een goed restaurant gang na gang (na gang na gang…) voorgezet te krijgen onder het genot van een glaasje wijn. Ook thuis vind ik het leuk om te koken en steeds wat uitgebreider en verser te werk te gaan. Dat eten moet natuurlijk wel vergezeld gaan van wat beweging – en dat doe ik door middel van Hot & Fit Yoga.

Tenslotte vind ik het altijd het belangrijkst om zoveel mogelijk tijd door te brengen met familie, vrienden en natuurlijk Jouke. Samen uitgaan, winkelen, uit eten, maar ook gewoon een avondje lachen of spelletjes doen is voor mij heel waardevol. De meeste weekenden besteed ik dan ook op die manier.

Nu heb je een idee van wie ik ben. Als je vaker terug komt, zul je me steeds iets beter leren kennen.:)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: